XL-BYG Juelsminde Trælasthandel  a/s    

Åben

Man-fre:  
Lørdag 

  Trælast 7-16.30 - Byggecenter 9-17
Trælast 9-12.00 - Byggecenter
9-12

Telefon: 76832100
Fax: 75693640

I 1905 startede Juelsminde Trælasthandel, som den gang blev drevet af den lokale bager. Der er sket meget siden da, men vi er stadig en del af lokal samfundet. På grund af plads til vores varesortiment er vi i dag placeret i udkanten af Juelsminde på Tofteskovvej 1, over for Juelsminde hallen. Så kom forbi og se hvad vi har at byde på. 

Bredt sortiment til private og håndværkere
Vi er håndværkernes ligemand!
Med vores kvalificerede medarbejdere bliver håndværkerne betjent en ligemand og de private får en super professionel betjening.

Alt hvad håndværkeren drømmer om
Vores afdelinger har alt værktøj til den professionelle håndværker.
Udvalget er baseret på murere, entreprenører, tomrere og industrivirksomheder.

Trælasthandel
Vi handler med alt indenfor trælast, bygningsartikler og vore afdelinger har ligeledes butik med maling, beslag og alt tilbehør til byggeriet.

Rådgivning + Tilbud
Vi er altid parate til at give dig seriøs rådgivning i forbindelse med udfærdigelse af et tilbud på dit byggeprojekt.

 

Butik

Vi er medlem af XL-BYG som gør at vi har gode tilbud til gør det selv folk, så hold øje med vores tilbuds avis når den kommer ind ad døren.

Skal du have malet inde eller ude? Farverne er mange men valget kan være svært, vi hjælper dig gerne på med farvevalg, råd og vejledning.

 

               PartnerFlymo

 

Hilsen Preben, Rikke, Jacob og Heidi.

Trælasten

Det er os som har tommestokken og øjemålet når der skal bygges stort eller småt. Skal huset renoveres eller bygge om, så er vi klar med til at hjælpe. Sammen med vores mange leverandører kan vi skaffe døre og vinduer, inde eller ude, store eller små, i mahogni, fyr eller malet. Der er mange muligheder så kom og hør nærmer.

 

JH Dører-vinduer         

Hilsen Knud, Flemming og Claus

Lager

Her bliver der pakket ind og ud. På lageret finder du træ i både fyr, lærk og mahogni mm. Det er også her du finder diverse mørtelprodukter, isolering med mere. Skal du have leveret er det os der sørger for det bliver pakkes ordentligt og kommer med vores chauffør og bliver leveret til døren.

 

                                              
BE profiler

Hilsen Robert, Heinrich og Niels Jørgen og Brian